top of page
IMG_2444_edited.jpg

SÄRMÄÄ SOMEMARKKINOINTIIN

Palvelut

Meille on tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalle sopiva ratkaisu ja räätälöimmekin palvelumme aina yksilöllisesti, asiakkaan tilanne ja tarpeet huomioiden. Ei siis hätää, mikäli alta löytyvät vaihtoehdot eivät tunnu sellaisenaan sinulle sopivilta. Ole meihin yhteydessä ja rakennetaan tilanteeseesi toimiva kokonaisuus.

Startti
IMG_2444_edited.jpg
SärmäStartti

Sinulle, joka haluat oppia somen salat ja hyödyntää niitä jatkossa itsenäisesti. Opastamme ja autamme sinut alkuun, kartoitamme tilanteesi ja laadimme yksilöllisen suunnitelman, jota noudattamalla pääset tavoitteisiisi.

#käytännönläheinen #kehittävä #alkustartti
Plant%20Shadow_edited.jpg
puhelin.png

alkukartoitus

somesuunnitelma

postausideat

henk. koht. sometuki

Sisältö

Snadi
Plant Shadow
puhelin.png

1-2 kanava

1  julkaisua / vko

story-nostot

somesuunnitelma

Sisältö

SnadiSärmä

Sinulle, joka haluat tukea someen sekä sisällöntuotantoon. Snadi sopii loistavasti esimerkiksi pienyrittäjälle tai tai B2B-puolen yrityksille.

#näppärä #säännöllinen #selkeä
Semi
SemiSärmä

Sinulle, joka haluat siirtää somestressin harteiltasi pois! Semi pitää huolen, että postaustahti on katsojan sekä algoritmin kannalta optimaalinen. Tuotamme kanavallesi aktiivisesti katsojia sitouttavaa sisältöä ja voit huoletta keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.

#tehokas #varma #särmä
puhelin.png

1-3 kanava

2-3 julkaisua / vko

story-nostot

somesuunnitelma

Sisältö

Super
Plant Shadow
puhelin.png

Sisältö

1-3 kanava

4-5 julkaisua / vko

story-nostot

somesuunnitelma

SuperSärmä

Sinulle, joka haluat ulkoistaa sosiaalisen median sisällöntuotannon kokonaan, saaden siitä parhaimman mahdollisen hyödyn irti. Voit keskittyä itse muihin yrityksesi asioihin, me hoidamme koko somen puolestasi!

#kaikenkattava #huoleton #allinclusive

Särmästä sanottua

"SärmäStartti antoi mulle sitä tukea ja turvaa mitä uuden yrityksen somen kanssa tarvitsinkin. Neuvontaa, vinkkejä ja ennen kaikkea super paljon tsemppiä. Suuret kiitokset!"

Parturi-kampaamoalan yrittäjä

Laptop and Phone
Koulutukset ja luennot

Räätälöimme toiveidesi mukaiset koulutus-ja luentokokonaisuudet. Tarjoamme yksilö-ja ryhmävalmennusta. Ole meihin yhteydessä, niin suunnitellaan teille passeli kokonaisuus!

Plant%20Shadow_edited.jpg
Tietokone.png

Sisältö

alkukartoitus

somesuunnitelma

visuaalinen ilme

bottom of page